Nog maar een paar maanden en we kunnen in Katwijk genieten van óns nieuwe zwembad. Iedere vrijdag als we de weekmarkt bezoeken zien we de bedrijvigheid en kunnen we ons steeds beter een voorstelling maken van wat ons straks te wachten staat. Ik kan me zo voorstellen dat alle inwoners, jong maar ook ouder, staan te springen om een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Het zwembad wordt echt een aanwinst voor Katwijk. En gelukkig is vorig jaar maart het besluit genomen om ook de buitenruimte aan te pakken.
Nieuwe grote speeltuin
Een hele gave nieuwe speeltuin; spelen, rennen, ontdekken voor alle kinderen. Ook dit is een aanwinst voor Katwijk. Een speeltuin met horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen, prachtig gelegen in een duinlandschap met veel groen. Een lang gekoesterde wens van het CDA en van heel veel jonge gezinnen in Katwijk.
Spelen en parkeren op groen marktplein
Ook de weekmarkt wordt in deze opknapbeurt meegenomen, zodat er een totaalbeeld ontstaat waar Katwijk trots op mag zijn! De weekmarkt, parkeergelegenheid, groen, een fietspad en ruimte om te spelen. Het was een hele uitdaging om alle belangen en alle functies van dit plein te verenigen. De gemeente heeft gezocht naar een oplossing om het trieste uiterlijk van het plein te verlevendigen en te verfraaien, zodat het plein niet alleen tijdens de weekmarkt op vrijdag een fijne plaats is om te verblijven.
Het CDA is dus heel blij met de komst van deze nieuwe speeltuin en we kijken uit naar een mooie samenhang tussen het zwembad, de speeltuin en het marktplein.
Lisette van der Maden
CDA-raadslid 

Comments

comments

DELEN