In het kader van “Noordwijk, 150 jaar Badplaats”, wordt er op zaterdag 6 augustus Cirque des Dunes georganiseerd. Een soort Cirque du Soleil, maar dan aan zee!

Zo’n 11 acts geven acte de présence voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Liefhebbers van straattheater kunnen genieten van een avond vol verbazing en verwondering. Men kan een diverse mix van optredens verwachten in en rondom de duinen in Noordwijk. Artiesten pakken tijdens dit festival uit met techniek, kleding en attributen en maken daarmee hun optredens tot een waar spektakel. De “buiten-theater” professionals komen vanuit heel Europa naar Noordwijk aan Zee.

Exotische trommelshow
Het programma start om 20.00 uur en is interessant voor een breed publiek, voor zowel jong als oud. Van Springstelt-act, vuur-act, acrobatische paal-act, touw-act, tissue-act tot acrobatische ring-act… Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt er een Brassband met een exotische trommelshow op. Dit optreden is vanaf 20.15 uur te zien en is een verrassende en swingende sfeermaker. Het festival wordt afgesloten met een sensationele vuurwerkshow. Het vuurwerk zal tijdens deze zogenaamde ‘pyromusical’ synchroon lopen met daverende muziek om een geweldige sfeer te creëren. Vanaf meerdere locaties op het strand wordt het vuurwerk afgestoken, zodat deze vanaf de boulevard goed te zien is voor alle toeschouwers. Dit vuurwerk vindt plaats vanaf 22.45 uur.

Comments

comments

DELEN