Van 6 t/m 11 juni vindt de nationale collecte voor de epilepsiebestrijding plaats. De stichting is op zoek naar vrijwilligers.

Wederom zullen er meer dan 40.000 vrijwilligers met de collectebus langs de deur gaan om iedereen in de gelegenheid te stellen een bijdrage te geven. Ook in onze regio zal men bij u aanbellen. De collecte is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en hulp daarbij is altijd van harte welkom. Voor meer informatie over de collecte in Katwijk kunt u contact opnemen met Hendrina Rietveld-Norg, tel. 071-407 86 05 en 06-248 44 105.
Voor meer informatie over de collecte in Rijnsburg kunt u contact opnemen met Guusje Vriesde telefoonnummer : 06-274 17 287

Epilepsie is een verzamelnaam voor een aantal tijdelijke storingen in de hersenfunctie. Epilepsie komt het meest voor bij kinderen. Met de juiste medicatie kunnen er veel mensen goed leven met epilepsie. Maar een afdoend medicijn voor iedereen is er nog niet. Er moet nog veel gedaan worden! Op het gebied van wetenschappelijk
onderzoek, het actualiseren van het voorlichtingsmateriaal, het verlenen van financiële steun aan mensen die de meerkosten veroorzaakt door de epilepsie niet kunnen betalen.

Om onze activiteiten blijvend te kunnen uitvoeren is de epilepsiebestrijding volledig afhankelijk van giften. Daarom doet de stichting wederom een dringend beroep op u voor een gulle bijdrage aan de collectant. Als volkomen onverwacht het noodlot toeslaat en iemand geconfronteerd wordt met epilepsie, dan is het goed te weten dat men op zijn medemens kan rekenen.

Comments

comments

DELEN