KATWIJK – Voorafgaand aan de wedstrijd VV Katwijk – FC Lienden op zaterdag 18 maart wordt er gecollecteerd voor stichting Oekroe. De vrijwilligers van Oekroe willen weer naar Oekraïne vertrekken om gebouwen op te knappen en een zomerkamp voor kinderen organiseren, en daarvoor is geld nodig.

Oekraïne is nog steeds enorm in beroering, en bovenal straatarm. De Rijnsburgse stichting Oekroe zal met jongere en oudere vrijwilligers van 24 juli t/m 8 augustus, alweer voor het vijftiende achtereenvolgende jaar, naar het land vertrekken om zo’n 200 kansarme Oekraïense kinderen in hun eigen land een fijne en verantwoorde vakantie geven. Even weg uit de sleur van alle dag.

Gulle gaven
Daarnaast gaan in mei een aantal vrijwilligers van Handen Wapperen naar Oekraïne om samen met Oekraïners gebouwtjes op te knappen voor de dagopvang van kinderen. Hun verblijfkosten betalen de vrijwilligers zelf, maar natuurlijk kosten de bouwmaterialen, bezine, etc. allemaal geld. Dat geld moeten de Nederlandse deelnemers bij elkaar brengen. Stichting Oekroe zal dan ook aanstaande zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd VV Katwijk – FC Lienden op zaterdag 18 maart collecteren en hoopt op uw gulle gaven!

Voor meer informatie, surf naar www.oekroe.nl.

Comments

comments

DELEN