Op dinsdag 4 oktober brengt het college van burgemeester en wethouders een wijkbezoek aan Katwijk aan den Rijn. Eenmaal per 2 jaar bezoekt het college elke wijk binnen de gemeente om ter plekke te ervaren en van wijkbewoners te horen hoe de leefbaarheid van de wijk zich ontwikkelt.

Het gezelschap gaat met de fiets van 14.00 tot 16.00 uur langs diverse locaties waar op het gebied van leefbaarheid ontwikkelingen te melden zijn. Onder andere wordt stilgestaan bij de Duinvallei, bij de Rijnstraat, bij de Coöp, bij het rode plein en bij de Roskam.

Inloopbijeenkomst
Het bezoek wordt traditiegetrouw afgesloten met een bijeenkomst waar het college een open gesprek aangaat met wijkbewoners over onderwerpen die de bewoners na aan het hart liggen. Dit gesprek wordt gehouden op dinsdagavond 4 oktober van 19:30 tot 21:00 uur in de Roskam, Turfmarkt 2 in Katwijk. Wijkbewoners zijn hierbij van harte welkom.

Tijdens de inloopavond kan iedereen aanschuiven bij de tafel van de burgemeester of één van de wethouders, om met hen over allerlei onderwerpen in de leefomgeving te bespreken.

Comments

comments

DELEN