KATWIJK – Op 20 juni bezoekt het College van burgemeester en wethouders Rijnsburg. ’s Avonds om 19.30 uur wordt in gemeenschapshuis De Burgt een inloopbijeenkomst gehouden. Hiervoor hebben alle Rijnburgers een uitnodiging gekregen. De wijkraad zal het college ’s middags meenemen op een rondrit langs verschillende plekken in het dorp.

Rondrit met de wijkraad
’s Middags bezoekt het college enkele plekken waar de afgelopen periode werkzaamheden zijn uitgevoerd of waar nog volop gebouwd wordt. Het schoolplein van de Wilhelminaschool is de eerste stop, waar een nieuwe speelplek is gemaakt. Verder staan we in elk geval stil bij de bouwplannen in de Horn en bij de Bloem. In Frederiksoord bekijken we hoe de buurt eruit ziet na de gebiedsgerichte aanpak.

In gesprek met burgers
De inloopbijeenkomst ’s avonds in de Burgt is bedoeld om rechtstreeks in gesprek te gaan met leden van het college. Dit gesprek kan gaan over alles wat bewoners na aan het hart ligt. Om alle Rijnsburgers voor de inloopbijeenkomst uit te nodigen is een krantje verspreid. Behalve de uitnodiging bevat het krantje informatie over de wijkraad, de wijkregisseur, de wijkagent, de jongerenwerker en het Team Sociale Ondersteuning.

Meldingen
Wilt u een melding maken over de buitenruimte, dan hoeft u niet te wachten op de inloopbijeenkomst. U kunt dit namelijk op elk moment doen via de website van de gemeente; katwijk.nl/meldingbuitenruimte.

Comments

comments

DELEN