VALKENBURG – Op dinsdag 10 oktober brengt het college van burgemeester en wethouders een wijkbezoek aan Valkenburg. Eenmaal per 2 jaar bezoekt het college elke wijk binnen de gemeente om ter plekke te ervaren en van wijkbewoners te horen hoe de leefbaarheid van de wijk zich ontwikkelt.

Het gezelschap gaat met de fiets van 14.00 tot 16.00 uur langs diverse locaties waar op het gebied van leefbaarheid ontwikkelingen te melden zijn. Onder andere wordt stilgestaan bij het Castellumplein, Duinzicht, het Marinus Postplein en de Torenvlietslaan. De wijkraad heeft een route uitgestippeld waar onder andere het Valkenburgs erfgoed, de bereikbaarheid van de bushaltes en de staat van onderhoud van de bestrating aan de orde komen.

Inloopbijeenkomst
Het bezoek wordt traditiegetrouw afgesloten met een bijeenkomst waar wijkbewoners in gesprek kunnen met leden van het college over onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Deze inloopbijeenkomst is op dinsdagavond 10 oktober van 19:30 tot 21:00 uur in Het Dorpshuis Valkenburg, Kerkweg 3. Door middel van een eenmalig uitgegeven, huis aan huis bezorgde krant zijn alle inwoners van Valkenburg hiervoor uitgenodigd.

Tijdens de inloopavond kan iedereen aanschuiven bij de tafel van de burgemeester of één van de wethouders, om met hen over allerlei onderwerpen in de leefomgeving te bespreken.

Comments

comments

DELEN