Computerproblemen en er zelf niet meer uitkomen? Dat is nu verleden tijd dankzij het Digiteam. In het Taalhuis van Bibliotheek Katwijk aan de Hoorneslaan staat vanaf 2017 het zogenaamde Digiteam klaar om mensen te helpen met hun computerproblemen.

Op maandag, woensdag en donderdagmiddag biedt het Digiteam hulp waar u er niet meer uitkomt met uw computer, tablet of telefoon. Bob en Mido bieden graag hun computerdiensten aan en leggen, waar dat mogelijk is, uit hoe u weer verder kunt. Het Digiteam is in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aanwezig op maandag van 14.00 – 15.30 uur, woensdag van 13.00 – 16.00 uur en donderdag van 14.00 – 15.30 uur.

Digitaalcoach
Elke woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur is Digitaalcoach Gerard aanwezig in het Taalhuis. Er staan in het Taalhuis computers waarmee je Nederlands kunt leren en kunt oefenen met de taal. De Digitaalcoach kan goed inschatten welk programma het meest geschikt is, leert deelnemers hoe alles werkt en assisteert met het aanmaken van een account. Daarna kan iedereen zelf aan de slag. Iedereen is van harte welkom om dagelijks te komen oefenen in de bibliotheek.

Ruime openingsuren Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
De bibliotheek aan de Hoorneslaan is ruim open. Maandagmiddag van 13.00 – 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Er is altijd een plek te vinden: om deel te nemen aan de activiteiten in het Taalhuis, om zelf te studeren en de taal te oefenen, om een krantje of tijdschrift te lezen, om materialen te lenen, om een cursus te doen.

Foto: PR

Comments

comments

DELEN