KATWIJK – Cornelis Visser wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Katwijk. Dat is maandagavond bekend gemaakt in de gemeenteraad.

Cornelis Visser is lid van het CDA. Vanaf juni 2010 is hij is hij burgemeester van de gemeente Twenterand. Vanaf 18 mei wordt hij voorgedragen als nieuwe burgemeester van Katwijk.

De minister van binnenlandse zaken volgt in zijn voordracht voor kroonbenoeming normaal de aanbeveling van de gemeenteraad. De verwachting is dat de nieuwe burgemeester op 18 mei in Katwijk wordt beëdigd.

“Cornelis Visser past goed in het profiel dat de gemeenteraad voor de nieuwe burgemeester heeft opgesteld. Hij is een echte burgemeester en een boegbeeld voor de gemeente. Hij is een ervaren bestuurder met veel inhoudelijke kennis. De heer Visser heeft humor. Hij is proactief en daadkrachtig. Zijn achtergrond en zijn ervaring geven de gemeenteraad alle vertrouwen dat hij goed zal passen in de Katwijkse samenleving, als verbinder over grenzen van levensbeschouwingen, dorpen en politieke partijen heen.” aldus de gemeente in een persbericht.

Visser is getrouwd en heeft drie kinderen in de tienerleeftijd.

Comments

comments

DELEN

4 REACTIES

  1. Hij lijkt wel erg op een SGP’er maar dat komt in de beste families voor. Alvast hartelijk welkom

  2. KATWIJK EEN BETERE BURGEMEESTER, OFTEWEL BURGERVADER HEBBEN JULLIE NIET KUNNEN WENSEN. FAMILIE VISSER WE WENSEN JULLIE VEEL WERK EN WOON PLECIER IN KATWIJK.
    AFZENDER, EEN KATWIJKER KENNER.

  3. Hoopvolle en mooie berichten vandaag. Nieuwe burgemeester in Katwijk. Succes. En op de Zuidpool leven meer miljoenen pinguins dan werd aangenomen.

Comments are closed.