Home Programma informatie

Programma informatie

Duits_2

Algemene opzet

Getracht is het programma zodanig op te zetten, dat alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen. Na een lekkere binnenkomer met meestal nieuwe tracks van goede artiesten komen de onafhankelijke artiesten aan bod. Daartussendoor wordt een gospelsong van de week gedraaid. In de rest van het tweede uur, met bekendere artiesten, komen diverse stijlen van countrymuziek voor het voetlicht zoals: traditionele country, cajun, texmex en rockabilly. Het tweede uur is meestal rustiger met ballads. Natuurlijk ontbreekt daarin niet de aandacht voor oudere artiesten en hun muziek.

Speciale aandacht

In een speciaal gedeelte van het tweede uur wordt aandacht besteedt aan de acoustische muziek. Daarin wordt veelal bluegrass en folk gedraaid. Aan het einde van het wekelijkse programma wordt een track van een Nederlandse artiest in het zonnetje gezet, “De Windmill aandachtschijf van de maand”. Iedere maand besteden we ook extra aandacht aan een favoriete CD, waarvan iedere week een andere track gedraaid wordt.

Verzoekjes
Het is niet bedoeling om er een verzoekplatenprogramma van te maken, maar verzoeken van luisteraars zijn welkom en worden zo goed mogelijk in het programma ingepast.

Presentatie

Samenstelling, Techniek en Presentatie: Bart van der Pol
Samenstelling: Christien van der Pol

Uitzendtijden

De uitzendingen vinden live plaats op: vrijdag 20.00 – 22.00 uur

Contact

Email: countryfestival  @  rtvkatwijk.nl