Daryle Singletary maandag 12 februari 2018 overleden

Maandagmiddag werd ik opgeschrikt door een berichtje van één van mijn bekende platenproducers Chuck Rhodes. Ik kon het niet geloven. Daryle Singletary met wie ik een speciale band had is overleden.

De van oorsprong uit Georgia afkomstige countrymuzikant Daryle Singletary, die halverwege de jaren negentig drie keer de Top 5 van de country charts bereikte, is op 46-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Lebanon, Tennessee. De doodsoorzaak is niet officieel aangekondigd.

In 2002, toen wij in Nashville waren, nodigde Chuck, al 21 jaar zijn vriend en zakenpartner, ons uit om bij de CD-presentatie van het album “That’s Why I Sing This Way” van Daryle Singletary aanwezig te zijn. We werden met een grote limousine van ons hotel gehaald om naar The Country Hall Of Fame te worden gebracht waar de presentatie plaats vond. Wij hebben Daryle toen leren kennen als een hele fijne vriendelijke bescheiden zanger, met liefde voor zijn vak en zijn gezin, bestaande uit Holly zijn vrouw; zijn twee zoons, Jonah en Mercer; en twee dochters, Nora en Charlotte. In de jaren daarna hebben wij hem nog diverse malen ontmoet, waaronder een keer backstage in The Grand Ole Opry. Steeds weer herkende hij ons en was hij in ons geïnteresseerd. Op die manier ontstond de speciale band.

Wij wensen Holly, Jonah, Mercer, Nora en Charlotte, maar ook zijn ouders, verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe om dit plotselinge verlies te dragen. Wij zullen er alles aan doen om zijn mooie nummers levend te houden.

Daryle rust zacht

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.