Stephen Love was in de jaren ’70 de bassist in de band van de legendarische zanger Ricky Nelson, bekend van hits als “Hello Mary Lou” en “Garden Party”. Ook speelde hij bas in de band van Roger McGuin, voormalig voorman van de al even bekende band The Byrds. Later speelde hij nog enkele jaren in de country-rockformatie New Riders of the Purple Sage.
Stephen A Love was op donderdag 15 september 2011 te gast in de studio van RTV Katwijk. In navolging van Ricky Nelson maakte hij een toer langs diverse radiostations in Europa, die zijn nieuwe single “Never Be Anyone Else But You”wilde spelen. Bart van der Pol had natuurlijk een interview met hem en Stephen bracht ook nog een paar akoestische nummers ten gehore.
In de uitzending van “Country Festival” van 23 september 2011 is deze compilatie uitgezonden. Mocht je dat hebben gemist, dan kun je dit deel van het programma hier alsnog beluisteren.

 

LUISTER NAAR DE COMPILATIE

[audio:http://www.rtvkatwijk.nl/countryfestival/wp-content/uploads/2011/11/stephenalove.mp3]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.