De mini Moose voor de studio in Katwijk 

ROB ELLEN BEZOCHT DE NIEUW STUDIO VAN RTV KATWIJK

Op 4 september 2019 kwam Rob Ellen van de Medicine Show samen met Ruth Puves Smith, Hemish Roberts en Jordi Baizan naar Katwijk om een interview te doen en akoestisch wat te spelen voor het programma “Country Festival”.

Rob Ellen leeft een groot deel van zijn tijd in een camper om artiesten te promoten bij radioprogramma’s, huisconcerten te geven en optredens te verzorgen. In Noord Amerika heeft hij een grote camper (The Moose), waarmee hij veel plaatsen in de Verenigde Staten bezoekt. De laatste keer was dat voornamelijk Texas. Ruth Puves is een singer-songwriter uit Calgary in Canada. Zij heeft al tienduizenden kilometers samen met Rob getoerd. Hemish Roberts is afkomstig uit Schotland en een begenadigd gitaarspeler. Hij is samen met Rob één van de de oprichters van het project “Medicine Show On The Road”. Voor het toeren door Europa hebben zij een kleinere camper (The Mini Moose).

Een akoestische sessie in studio 1

Jordi Baizan is afkomstig uit Houston in Texas en was aan het begin van zijn eerste tour door Nederland. Omdat hij contacten heeft met Rob Ellen heeft Rob hem gevraagd om mee te komen naar de studio van RTV Katwijk.

Het interview en de akoestische sessies zijn op vrijdag 6 september in het programma Country Festival uitgezonden.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.