De deelnemers van CPO Rijnsoever zijn definitief gestart met de ontwikkeling van hun droomwoning via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De Vereniging van Opdrachtgevers is opgericht en architectenbureau Van den Hout en Kolen uit Tilburg is geselecteerd voor de ontwerpwerkzaamheden .

In Park Rijnsoever is een kavel beschikbaar voor de ontwikkeling van een aantal woningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent dat toekomstige buren samen hun eigen woningen laten ontwerpen en bouwen. De groep heeft zich georganiseerd in een vereniging en met hulp van procesbegeleider Urbannerdam en architectenbureau Van den Hout en Kolen, ontwerpen de toekomstige bewoners hun ideale woning.

De doelgroep is breed: jonge gezinnen met de wens voor een rijwoning tot senioren opzoek naar een patiowoning. De deelnemers hebben komende week een individueel gesprek met de architect. De architect komt bij de mensen thuis om te zien hoe zij nu wonen en uiteraard om de woonwensen te bespreken. Daarna gaan de deelnemers snel met elkaar bepalen hoe de verkaveling wordt gemaakt en kan het ontwerpproces starten.

Park Rijnsoever
Park Rijnsoever is een woonwijk in ontwikkeling met veel groen, water en ruimte om te wonen. De locatie voor dit project is gelegen in het westelijk deel van de wijk, het ‘villa-deel’, dat wordt gekenmerkt door grote kavels en (half) vrijstaande bebouwing.

De afmetingen van de kavels en het type woningen liggen nog niet vast. Er zijn mogelijkheden voor patio’s en rijwoningen. De breedte, diepte en hoogte van de woning, de plattegronden en de gevels zijn geheel naar eigen inzicht vorm te geven.

Reservelijst
Op dit moment zijn er voldoende deelnemers. Maar u kunt zich uiteraard altijd aanmelden voor de reservelijst. Informatie over dit project vindt u in de informatiebrochure. Deze kunt u downloaden van de website
http://www.urbannerdam.nl/projecten/lopende-projecten/cpo-rijnsoever-katwijk/.
Inschrijven voor de reservelijst kan bij Denise Zuidhoek van Urbannerdam via d.zuidhoek@urbannerdam.nl of 010 280 64 44.

Comments

comments

DELEN