In Buurtcentrum de Schelp wordt 1 keer per 14 dagen een activiteit georganiseerd voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Woensdag 31 augustus start de eerste activiteit van het nieuwe seizoen weer. De activiteit vindt plaats op de oneven weken van 13.00 tot 14.30 uur. Alle kinderen zijn van harte welkom. Tijdens de middag worden er verschillende activiteiten georganiseerd, knutselen, spelletjes, disco, iedere keer wordt er weer iets anders gedaan .

De vrijwilligers bedenken steeds weer iets nieuws om samen met de kinderen te doen. Voor deze activiteit zijn we nog zoek naar collega’s, die mee willen denken over wat er gedaan kan worden en ook tijd hebben om dit samen voor te bereiden en uit te voeren. Denk daarbij aan het maken van voorbeelden voor de knutselactiviteit, inkopen van materialen, maar ook aan het bedenken van nieuwe ideeën.

Ben je een beetje creatief, vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn of wil je eerst wat meer informatie, neem dan contact op met Margriet Rous, telefoon: 071 8894461 of email: margrietrous@welzijnskwartier.nl  Je kunt natuurlijk ook langskomen in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 in de Hoornes.

Comments

comments

DELEN