Het nieuwe radio-programma Cross Generations bij RTV Katwijk combineert allerlei muziek en maakte hiermee een reis door de decennia. Donderdag 3 november om 20.00 uur is de eerste aflevering.

In Cross Generations draaien twee generaties hun muziek. Achter de microfoons zitten Adri van Beelen en dochter Gineke. Adri draait muziek uit voorbij tijden, van de jaren vijftig tot en met de jaren zeventig, tachtig.

Mix van stijlen
Gineke richt zich vooral op de popmuziek uit de jaren negentig en het begin van deze eeuw. Zo ontstaat een mooie mix van stijlen, genres en modes. Bovendien is alles mogelijk, van rock, jazz via pop en soul naar hiphop, dance en house. Van het Franse chanson naar de Duitse schlager, van instrumentale muziek naar louter zang. Een uniek programma waarin twee verschillende generaties elkaars muziek bovendien ook nog eens beoordelen en bekritiseren. Al komt het er in de praktijk vaak op neer dat de muziek mooi wordt gevonden. Goede muziek is natuurlijk vaak mooi.

Elke donderdag op RTV Katwijk
In Cross Generations is ook plaats voor nieuwsberichten uit Katwijk, korte interviews, leuke weetjes en andere bijzondere zaken die de luisteraar niet onthouden mag worden.
Wie nieuwsgierig is geworden doet er goed om voortaan elke donderdag tussen 20.00 en 21.00 uur af te stemmen op RTV radio.

Comments

comments

DELEN