U kunt tegenwoordig niet meer zonder internet. Maar hoe leert u daar op een eenvoudige manier mee omgaan?

Bibliotheek Katwijk biedt een cursus ‘Klik&Tik, het internet op’ aan.

Dit is een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma (www.klikentik.nl) waarmee starters kunnen leren e-mailen en op het internet werken. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan het werken met de muis en het surfen op internet met een iPad. U kunt meedoen op één van onze computers maar ook op een iPad van de bibliotheek.

Bibliotheek Katwijk geeft in haar vestiging Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan een cursus waarin starters in drie ochtenden op weg worden geholpen met Klik & Tik. Dit gebeurt in een prettige sfeer en de deelnemers worden begeleid door twee geduldige en ervaren cursusleiders. Er kunnen maximaal acht deelnemers geplaatst worden. Wacht u zeker niet te lang met aanmelden want we willen u niet teleurstellen.
De data voor de cursus ‘Klik & Tik, het internet op’, die op drie ochtenden in de Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) wordt gegeven:

• Woensdag 2 maart 9.30 tot 12.00 uur
• Woensdag 9 maart 9.30 tot 12.00 uur
• Woensdag 16 maart 9.30 tot 12.00 uur

De kosten voor de cursus Klik & Tik (3 ochtenden) bedragen: 25 euro voor leden van Bibliotheek Katwijk en 30 euro voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij Monique Kromhout of Vera van Duijn, tel: 071-4014819. Aanmelden doet u aan de balie of via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga naar de speciale banner Kaartverkoop activiteiten, kies de activiteit van uw keuze, betaal met iDEAL en print uw toegangskaart(en).