Internet is niet meer weg te denken uit deze tijd. Toch is het gebruik van internet niet voor iedereen een een-tweetje, evenmin als e-mailen. Bibliotheek Katwijk biedt, speciaal voor starters, de cursus ‘Klik & Tik, het internet op’ aan.

Wie niet over digitale vaardigheden beschikt, heeft de kans buiten spel te komen staan. Hoe kun je nu bijblijven en zorgen dat je zelf op een eenvoudige manier de eerste stapjes leert zetten met mailen en internet gebruiken?

Digitaal bijblijven met Klik & Tik
Klik & Tik is een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma (www.klikentik.nl) waarmee beginners kunnen leren e-mailen en op het internet werken. In deze Klik & Tik-cursus kunnen deelnemers werken op een computer of een tablet. Deze laagdrempelige cursus wordt in oktober/november op drie donderdagochtenden gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. Dit gebeurt in een prettige sfeer en de deelnemers worden begeleid door twee geduldige en ervaren cursusleiders. Er kunnen maximaal acht deelnemers geplaatst worden.

Data en info
De data van de drie donderdagochtenden waarop de cursus ‘Klik & Tik, het internet op met computer of tablet’ wordt gegeven, zijn donderdag 27 oktober, donderdag 3 november en donderdag 10 november, alle cursusochtenden van 9.30 tot 12.00 uur. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekkatwijk.nl.

klik-tik-2-3

Comments

comments

DELEN