Om uw organisatie optimaal onder de aandacht te brengen is het tegenwoordig een must om gebruik te maken van sociale media. Bijna iedereen maakt er gebruik van. Alleen hoe gebruikt u sociale media voor uw vrijwilligersorganisatie?

Het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt start op woensdagavond 28 september de cursus “Sociale media in het vrijwilligerswerk”. De cursus bestaat uit twee avonden en wordt uitgevoerd door De Nicole, communicatie- en officemanagement. U wordt wegwijs gemaakt in de wereld van de sociale media, geïnformeerd over de do’s en dont’s en u krijgt veel bruikbare tips! Wie wilt u eigenlijk bereiken met uw berichten? Op welk tijdstip kunt u het best berichten plaatsen? Hoe kunt u tweets inplannen? Wat is het nut van #hashtags! Hoe om te gaan met reacties van volgers?

Ruimte voor interactie
Tijdens deze cursus is er veel ruimte voor interactie en leert u vooral door: “te doen”! Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers hun eigen laptop meenemen om de theorie meteen in de praktijk om te zetten! U kunt nog inschrijven t/m vrijdag 23 september a.s.

Praktische informatie
Data: woensdag 28 september en 5 oktober, 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Huize Callao in Katwijk
Minimum aantal deelnemers: 12
Kosten: 10 euro p.p.

Aanmelden voor deze cursus kan door contact op te nemen met Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt. Telefoon: 071-4033323, email: vip@welzijnskwartier.nl of via de website www.welzijnskwartier.nl (activiteiten – educatie)

Comments

comments

DELEN