Sociale media spelen tegenwoordig een belangrijke rol in onze communicatie. Bijna iedereen maakt er gebruik van. Alleen hoe gebruikt u sociale media voor uw vrijwilligersorganisatie?

Het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt organiseert op woensdagavond 28 september en 5 oktober de cursus ‘Sociale media in het vrijwilligerswerk’. De cursus wordt uitgevoerd door Nicole ten Thij van De Nicole.

Tweets? Hashtags?
Tijdens de cursus gaat Nicole in op vragen als: Wie wilt u eigenlijk bereiken met uw berichten? Op welk tijdstip kunt u het best berichten plaatsen? Hoe kunt u tweets inplannen? Wat is het nut van #hashtags? Hoe om te gaan met reacties van volgers? Nicole maakt u wegwijs in het land van de sociale media, informeert u over de do’s en dont’s en geeft u veel bruikbare tips.

Leren door te doen
Tijdens deze cursus is er veel ruimte voor interactie en leert u vooral door te doen! Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers hun eigen laptop meenemen zodat de theorie meteen omgezet kan worden in de praktijk.

Praktische informatie
Data: woensdag 28 september en 5 oktober. Tijden: 19.30 – 21.30 uur. Locatie: Huize Callao in Katwijk. Minimum aantal deelnemers: 12. Kosten: 10 euro per persoon.

Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan door contact op te nemen met Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt. Telefoon: 071-4033323, email: vip@welzijnskwartier.nl, of via de website www.welzijnskwartier.nl (activiteiten – educatie).

Comments

comments

DELEN