Na de zomervakantie gaat het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) Katwijk weer fris van start met de volgende cursussen voor vrijwilligersorganisaties:

Zo kun je deelenemen aan de cursus Basiscursus besturen. Deze cursus is bedoeld voor beginnende bestuursleden en vindt plaats op maandag 26 september en 10 oktober. De cursus Sociale media in het vrijwilligerswerk vindt plaats op woensdag 28 september en 5 oktober. Op maandag 24 oktober staat de cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken op het programma. Meer weten over het voorkomen van seksueel misbruik in het vrijwilligerswerk? Kom dan naar de cursus In Veilige handen op woensdag 2 november. Voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk is de workshop Oriëntatie op vrijwilligerswerk op woensdag 12 oktober heel geschikt. En de cursus Kijk op Mogelijkheden vindt plaats van 24 oktober t/m 7 november.

Voor meer informatie: www.vipkatwijk.nl of www.welzijnskwartier.nl. Telefoon: 071 – 40 33323 (dinsdag t/m donderdag). Vraagt u dan wel even naar een medewerker van het Vrijwilligers Informatiepunt. Voor meer informatie of aanmelden, mail naar vip@welzijnskwartier.nl.

Comments

comments

DELEN