KATWIJK – Op 1 maart bezoekt Tweede Kamerlid Jan Paternotte met D66 Katwijk het boezemgemaal in Katwijk. Ze gaan in gesprek met initiatiefnemer Rik Siebers over de mogelijkheden voor schone energieopwekking bij het boezemgemaal, ook wel bekend als Blue Energy.

‘Schone energieopwekking in onze gemeente is een speerpunt van D66, ’ aldus lijsttrekker Ralf Boland. ‘De mogelijkheden voor een blue Energy centrale zijn in Katwijk kansrijk en daarom erg interessant’. Jan Paternotte is sinds 2017 Tweede Kamerlid voor D66 en heeft onder meer innovatie in zijn portefeuille. Het gezelschap wordt door het hoogheemraadschap Rijnland geïnformeerd over Blue Energy. Blue Energy is de opwekking van stroom uit ladingsverschillen tussen zoet en zout water en daar is bij de uitwatering genoeg van.

Het gesprek bijwonen? Dat kan!
Naast lijsttrekker Ralf Boland en Jan Paternotte, zullen ook provinciale Statenlid Janelle Bade en leden van D66 Katwijk bij het gesprek zijn. Daarnaast zullen D66ers in het centrum aanwezig zijn om de speerpunten van D66 Katwijk voor de verkiezingen onder de aandacht te brengen. Bij het gesprek in het boezemgemaal is ruimte voor geïnteresseerde bewoners van onze gemeente. Geef je op via info@d66katwijk.nl. Vol is vol in verband met de beperkte ruimte, dus wacht niet te lang. Het gesprek is in het boezemgemaal op 1 maart en start om 13.30u. Meer informatie en het verkiezingsprogramma zijn te vinden op www.d66katwijk.nl

Comments

comments

DELEN