Op 29 mei zijn inwoners en ondernemers in Katwijk van harte welkom om in de Indoor Volkstuin te Rijnsburg van gedachten te wisselen over het thema duurzaamheid en ondernemerschap. Onder de naam Futureproof Katwijk organiseert D66 Katwijk meerdere avonden waarop we naar u luisteren ter voorbereiding van ons nieuwe verkiezingsprogramma. Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

 Sinds 2013 is D66 Katwijk actief in de gemeente en sinds 2014 in de gemeenteraad. In die vier jaar zijn we geregeld de straat op gegaan om te horen wat de inwoners van onze gemeente belangrijk vinden. We horen dat er vanuit de gemeente meer aandacht mag uitgaan naar zorg, onderwijs en duurzaamheid. Als lokale afdeling van D66 vinden wij het belangrijk dat we onze oren vaak te luisteren leggen in onze gemeente.

Om die reden organiseren we in het voorjaar twee avonden om naar u te luisteren. Op 29 mei organiseren we een avond met als thema duurzaamheid en ondernemerschap. We nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen om samen met andere organisaties en inwoners van gedachten te wisselen. Ideeën en uitkomsten van dit gesprek nemen we voor ons verkiezingsprogramma graag ter harte.

De leden van D66 Katwijk zijn aanwezig om vooral naar u te luisteren. Het gesprek zal worden geleid door Joost Koomen. Joost is sinds 2010 actief in de gemeentepolitiek. Eerst als raadslid in Teylingen en daarna als raadslid en fractievoorzitter van D66 in de gemeente Haarlemmermeer. Een bevlogen politicus met focus op onder meer duurzaamheid, ruimtelijke ordening & landschap. Joost werkt bij het Ministerie van Financiën.

In verband met beperkte ruimte verzoeken wij u zich aan te melden via info@d66katwijk.nl. Meer informatie en het programma is te vinden op www.d66katwijk.nl.

Comments

comments

DELEN