Steunpunt Mantelzorg KRV, onderdeel van het Welzijnskwartier, is verheugd om ook dit jaar weer de dag van de mantelzorg te mogen organiseren in opdracht van de gemeente Katwijk.

Dit jaar zal de dag van de mantelzorg plaatsvinden op zaterdagmiddag 7 november in Tripodia Katwijk. Mede door toezegging van sponsors als Lionsclub Rijnsburg/Valkenburg, Rabobank Leiden/Katwijk en Heemskerk Flowers Rijnsburg beloofd het wederom een geslaagde middag te worden.

‘Laat je zien!’, dat is het thema van de Dag van de Mantelzorg 2015. “Laat je zien!” staat voor de persoon achter de mantelzorger, dat je gezien mag worden in deze specifieke rol die je vervult, dat je daarvoor erkenning krijgt en dat de omgeving jou als mantelzorger waardeert. “De omgeving”, dat zijn andere familieleden, vrienden, maar ook de gemeente of het wijkteam. Je kunt hen om steun en hulp vragen als dat nodig is. Jij mag er zijn, dus laat jezelf zien.

Het programma:
13.00 uur zaal open ontvangst met hapje en drankje
13.30 uur officiele opening zorgmarkt Wethouder Mostert
14.30 uur aanvang high tea
15.30 uur entertainment door Verrassend Jo
16.15 uur afsluiting

Aanmelden voor deze middag is verplicht. Dit jaar stuurt de organisatie geen persoonlijke uitnodigingen.

Inschrijven kan vanaf 1 oktober tot 4 november via de frontoffice van het Welzijnskwartier tijdens kantooruren op 071-4033323 of via de website www.welzijnskwartier.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol.