KATWIJK – De warmste mantel is onzichtbaar. En wordt elke dag door ontelbare mantelzorgers om de schouders gehangen van ontelbare familieleden, buren of vrienden die het moeilijk hebben. Helaas blijven mantelzorgers zelf vaak ook onzichtbaar. Soms weten ze niet eens dat ze mantelzorger zijn. Beschouwen ze het ‘gewoon’ als iets wat je erbij doet. Maar als je zo onvoorwaardelijk voor iemand klaarstaat, ben je onmisbaar. En word je gewaardeerd!

Voor wie?
Voor de persoon die jou, een familielid, vriend of kennis bijstaat. Mantelzorg is onbetaalbaar, maar met 100 euro willen we die mantelzorger wel graag hartelijk bedanken. Degene die de mantelzorg ontvangt, kan zijn of haar mantelzorger aanmelden.

Aanvragen
De zorgvrager (persoon die zorg ontvangt) vult samen met de mantelzorger het aanvraagformulier in. Daarnaast vragen wij mantelzorgers zich in te schrijven bij Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning. De ‘Blijk van Waardering’ wordt uitbetaald op de rekening van de zorgvrager. Er wordt maximaal 1 Blijk van Waardering per jaar per zorgvrager uitbetaald.

Meer informatie
Lees de voorwaarden en vraag uw ‘Blijk van Waardering’ aan op www.katwijk.nl/dankjewel. Aanmelden kan tot 30 november 2017. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Samenlevingsloket van de gemeente Katwijk via tel. 071 406 50 20

Comments

comments

DELEN