Dansclub Sjansee mag op zaterdag 15 november a.s. opnieuw meedoen met het Nederlands Kampioenschap G-dansen en zich daar gaan presenteren op het hoogste podium van Nederland! Vorig jaar heeft de Katwijkse dansvereniging zich al bewezen door met een gouden plak thuis te komen op het onderdeel de ChaCha masters. Dit jaar hebben alle 40 dansers wederom erg veel geoefend en gaan we voor de 2e maal met vertrouwen richting het NK.

Dit spektakel zal net als vorig jaar worden gehouden op de schitterende dansvloer van hotel De Heerlickheijd in Ermelo. De dag begint voor Sjansee om 07.30u met een busreis richting Ermelo, waarna om 10.00u het fantastische evenement begint. Alle dansers maken hun entree op de dansvloer door achter de Nederlandse vlag te lopen.

Eerst beginnen de voorrondes die we beginnen met een tango en Engelse wals en afsluiten met de Quickstep. De internationale jury uit Oekraïne en Spanje zal hier al een behoorlijke kluif aan hebben. Toch hebben zij de belangrijke taak om de finalisten te moeten aanwijzen die het later op de dag tegen elkaar in de grande finale zullen opnemen. In de pauze komt een bijzondere bekende artiest de spanning van de dag even wegzingen.

Na de pauze vindt het onderdeel ChaCha masters plaats waarin de jury alle 150 dansparen op een juiste manier op deze dans zal beoordelen. Ook deze dans zal afgesloten worden met een grande finale voor deze competitie. Met het feest wat hierna zal losbarsten in fundansen en polonaise zal getracht worden om de spanning een beetje onder controle te houden tot aan de uitslag.Na de bekendmaking van de titel ‘Beste Ballroom Danspaar’ en ‘ChaChamaster van Nederland’ is rond 15.30u de dag ten einde en gaat Dansclub Sjansee met of zonder prijs sowieso enorm trots richting Katwijk terug.

Wilt u deze dag ook met ons meebeleven neem dan contact op met ons via mail (dansclubsjansee@hotmail.com), Twitter of Facebook.

Comments

comments

DELEN