Zaterdag was dansschool DC dance in de uitzending van RTVmagazine op de radio. Zij wonnen afgelopen vrijdag het Open Podium 2017 in de Muze in Noordwijk. In de studio waren choreograaf Patrick Sabel en jonge dansers Tim Wolthaus, Ashley Glasbergen en Eveline Haasnoot.

De dansgroep van dansschool DC Dance uit Katwijk is vrijdag de grote winnaar geworden van het regionale Open Podium 2017. Theater de Muze in Noordwijk was volledig uitverkocht. De avond werd geopend door Laurian Serno, één van de acteurs die de hoofdrol van Billy Elliot op zich namen toen de musical in het Circustheater.

Daarop volgde elf optredens in uiteenlopende disciplines: van zang tot dans en toneel. Een professionele jury beoordeelde de deelnemers op hun kwaliteiten. Na de pauze en tijdens het juryberaad traden leerlingen van theaterschool Teylingen uit Voorhout op met nummers uit de musicals Elisabeth en Oliver.

DC Dance uit Katwijk kwam als winnaar uit de bus. De jonge dansers en danseressen wisten met hun enthousiaste uitstraling en uitstekend uitgevoerd optreden de jury en het publiek het meest te overtuigen.

Tijdens het jaarlijkse Open Podium tonen regionale talenten zich aan het publiek.

Luister hier naar het interview.

Comments

comments

DELEN