De Lokalen roepen iedereen op om deel te nemen aan de verkiezing van de leukste Katwijkse sportvereniging van het jaar. Dertig sportverenigingen nemen deel aan deze ‘Verkiezing van de Leukste Sportvereniging’!

Een unieke kans om ook kleinere en minder bekende sportverenigingen in de etalage te zetten. Sportief Katwijk is toch veel meer dan louter de optelsom van een aantal voetbalverenigingen? Met deze verkiezing kan dus ook de kleinste sportvereniging winnen. Zet uw trotse blik op uw sportvereniging om in een stem op hen. Dat kan t/m zaterdag 11 oktober.

Wat te denken van o.a. de bridgers, roeiers, korfballers, majorettes, atleten, diverse zout- en zoetwatersporters, vissers, badmintonners, tennissers en natuurlijk ook de voetballers? In clubverband zijn dagelijks vele jonge en oudere Katwijkers actief aan het bewegen. En natuurlijk gebeurt dit in de gemeente ook ongeorganiseerd op grote schaal.

Onze Katwijkse sportverenigingen, die ingeschreven staan bij de verkiezing, maken kans om de leukste sportvereniging van Nederland te worden! De twee gemeentelijke winnaars worden gehuldigd tijdens de Award Uitreiking in december 2015. Er is één winnaar met het meeste aantal stemmen en één met het hoogste waarderingsgemiddelde (met minstens vijftig stemmen).
Kijk voor meer informatie en ook om te stemmen op www.leukstesportvereniging.nl Stemmen kost niet veel energie en is zo gebeurd. Wie weet komt een Katwijkse sportvereniging wel in de provinciale of landelijke finale terecht? Met je stem geef je ook een oordeel over de vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur.

Er staan er al vele enthousiaste reacties van de sportverenigingen op de social media. Staat jouw favoriete sportvereniging op de deelnemerslijst? De eerste tussenstand is voor Katwijk ook al zichtbaar. Wil je die veranderen? Ga dan stemmen! (waar heb ik dat meer gehoord?). Trots op een leuke Katwijkse sportvereniging… je weet nu wat je kan doen.

Anneke Schaap,
Burgerraadslid van De Lokalen