De Porseleinkast in Katwijk bestaat op 29 augustus 50 jaar en dat moet gevierd worden! Het familiebedrijf, gerund door Henriëtte van den Anker, begon in 1967 met de verkoop van luxe huishoudelijke artikelen, souvenirs en speelgoed. Daarbij stond ook advies over de producten en een hartelijke ontvangst met een kop koffie altijd centraal. En dat laatste is in ieder geval nooit veranderd!

Na een grote bedrijfsomslag die afgelopen jaar werd doorgevoerd richt de sfeervol ingerichte Porseleinkast zich nu primair op 12 verschillende topmerken. In de komende tijd zullen vele acties volgen met deze 12 merken, niet in de laatste plaats om de prachtige mijlpaal te vieren van 50 jaar bestaansrecht!

Passie en vakkennis
De Porseleinkast, gevestigd aan de Voorstraat 66, heeft een klantgerichte aanpak, stroomt over van de passie en vakkennis van alle producten die worden aangeboden en is daarnaast trendy ingericht. De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op afspraak kan de winkel geopend worden. Daarnaast is in alle gevallen ook de bijbehorende webshop geopend, die te vinden is via www.porseleinkast.nl.

Koffie Speciaal
De hartelijk ontvangst met een goede kop koffie is in ieder geval nooit verloren gegaan, al is die nu wel in een heel ander jasje gestoken. Bij het betreden van de winkel kun je voor een hapje en een drankje tegenwoordig namelijk terecht bij Koffie Speciaal. Koffie Speciaal is een koffie- en theehuis, gerund door mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit alles in een Australische stijl vormgegeven. Kijk voor meer informatie ook op www.koffie-speciaal.nl.

Comments

comments

DELEN