Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ is maandag 24 augustus, net als alle scholen in Katwijk en omgeving, officieel ook weer begonnen. Geen spandoeken om Katwijkse huurders hierop attent te maken.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van de SHD al de nodige voorbereidingen gerealiseerd voor een goede start van het nieuwe werkjaar.

Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD: “Zo kunnen sinds 1 augustus 2015 Katwijkse huurders die tijdelijk in financiële problemen zijn gekomen ook een aanvraag indienen voor het Woonlastenfonds. De intake hiervoor vindt plaats op het kantoor van de SHD aan de Nassaudreef 38a. Maar de SHD maakt zich ook sterk om duidelijke afspraken te maken wat betreft de aanpak van overlast tussen of voor Katwijkse huurders. En we zijn ook met woningcorporatie Dunavie en de gemeente druk in gesprek voor het vastleggen van nieuwe prestatieafspraken.”

Fotowedstrijd voor huurders
En dit werkjaar wordt feestelijk gestart zo laat Oostindie weten. Op welk plekje bij of in uw huurwoning van Dunavie bent u supertrots? De SHD nodigt de huurders uit dat op de foto vast te leggen en uiterlijk vrijdag 4 september in te leveren. Wilt u bij de foto in een paar zinnen aangeven waarom u zo trots bent op die plek? Noteer erbij uw naam, adres en telefoonnummer. U mag het mailen naar info@shdeduinstreek.nl of in de bus doen op Nassaudreef 38a. Oostindie: “We beginnen het nieuwe werkjaar graag met positief nieuws van onze huurders. De inzendingen krijgen een plek op onze website www.shdeduinstreek.nl. Voor de meest verrassende, leukste, boeiendste drie aanmeldingen staat de enige echte SHD-taart klaar van de echte Katwijkse banketbakker. We rekenen op veel positief nieuws in foto’s en woorden.”

Om even mee te denken…
Uw positieve en blije nieuws op de foto kan een renovatie betreffen, het uitzicht vanuit uw woonkamer, een gezellig plaatje met de buurtjes, de directe woonomgeving of…kijk maar even goed om u heen. “We willen het nieuwe werkjaar eens anders beginnen, vandaar deze ludieke fotowedstrijd voor de huurders. En wil men een afspraak maken over een intakegesprek voor het Woonlastenfonds? Men kan de SHD bellen op 071 – 4077246 van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur.”

Foto: Dirk van Egmond van Treffend Beeld