Katwijk heeft haar thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys niet met winst kunnen eindigen. Een 2-0 voorsprong (Donny van Oijen en Jeffrey Jongeneelen) ging na de rust verloren, de kozakken kwamen zelfs met 2-4 voor te staan.
Uiteindelijk was het Steven Olsthoorn die in blessuretijd de schade tot 3-4 wist te beperken. Doordat HHC Hardenberg wel won van Rijnsburge Boys loopt de voorsprong van Katwijk terug tot 4 punten.

Verslaggever Marcel v.d. Vijver praat na met Katwijk-speler Robbert Susan:

Marcel v.d. Vijver vat de wedstrijd samen:

 

Rijnsburgse Boys ging vandaag ten onder in Hardenberg. In de eerste helft bleef de stand op 0-0 staan maar al snel na de rust bracht Jan Hooiveld de stand op 1-0. Vlak voor het eind gooide Koos Werkman de wedstrijd in het slot door de 2-0 te maken.

Verslaggever IJsbrand van Tilburg praat na met RBB-speler Robin van Dijk:

IJsbrand van Tilburg vat de wedstrijd samen:

 

Quick Boys boekte een 0-2 winst op Spijkenisse. Pas in de tweede helft wist Jaap van de Plas de score te openen. Op slag van rust was het Yordi Teijsse die de stand op 0-2 bracht. Door het gelijkspel van Noordwijk, ondanks in inzet van Edwin v.d. Sar als inval-keeper, tegen Jodan Boys staan de blauw-witten nu met zes punten voorsprong fier aan kop in de Hoofdklasse B.

Verslaggever Ton de Vries praat na met Quick Boys-trainer Jan Zoutman:

Ton de Vries vat de wedstrijd samen:

 

FC Rijnvogels boekte een 3-1 winst op Deltasport dat in de onderste regionen van de ranglijst staat. Na doelpunten van Martijn Tjin-A-Njoek en Niels van Veen was in de eerste helft was het Jimmy van de Vaart die vlak na de rust de 2-1 aantekende. Mitchel Beyersbergen bracht de Rijnvogels in de 75e minuut in veilige haven door de 3-1 op het scorebord te brengen.

Verslaggever Remco Mentink praat na met Rinvogelsspeler Wouter Soomer:

Remco Mentink vat de wedstrijd samen:

 

Valken’68 won met 2-1 van hekkesluiter Alexandria ’66. Na een vroege goal van Robbert van Delft kwam Alexandria vlak na rust terug door een goal van Abed Kayyal. Even voor de pauze had Mark van der Plas het veld met een rode kaart moeten verlaten omdat hij de doorgebroken Denzel Medar neergehaald had. In de laatste minuten kon een corner door Rens van Klaveren in de touwen werken waardoor de Valken de kans op handhaving in de 1e Klasse flink vergroot hebben.

Verslaggever William Hufkens praat na met Valken-speler Herman Binnendijk:

William Hufkens vat de wedstrijd samen: