Afgelopen vrijdag is Paul Brouwer op 41-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn naasten overleden aan de gevolgen van een slopende ziekte.

Paul Brouwer vervulde bij het Noordwijkse familiebedrijf Brouwer Company sinds 2007 de functie van mededirecteur Taxi Brouwer, Brouwer Travel en Brouwer Tours. Vanaf 2015 vervulde hij die rol ook voor Taxi Centrale Oegstgeest en De Jong’s Taxicentrale.

Vanaf jonge leeftijd betrokken
Als zoon van Peter Brouwer was hij vanaf jonge leeftijd betrokken bij de bedrijfsvoering van het Noordwijkse familiebedrijf Brouwer Company. Hij leerde het bedrijf door en door kennen en klom zelf regelmatig achter het stuur van touringcar of taxi. Na het afronden van zijn studie International Management trad hij in 2001 in dienst bij het bedrijf aan de Keyserswey. Vanaf 2007 zat hij in het bestuur van het bedrijf en sinds 2015 was hij algemeen directeur in 2015.

Grote bijdrage
Met zijn charmante en energieke persoonlijkheid heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van Brouwer Company. Ook gedurende het verloop van zijn ziekte is Paul actief en positief betrokken gebleven bij het bedrijf. Een reactie of herinnering kan worden geplaatst op www.memori.nl/paul-brouwer.

Comments

comments

DELEN