Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor Katwijk. Onze gemeente telt ruim 20.000 vrijwilligers van jong tot oud. Zonder deze vrijwilligers zouden veel vanzelfsprekendheden zomaar stil komen te liggen. Vrijwilligers vindt u overal: in de sport, in het onderwijs, in de wijken, in de zorg, bij verenigingen, maar ook bij (culturele) evenementen zijn ze vaak actief. Vrijwilligers zijn de motor van de gemeente Katwijk. De gemeente Katwijk waardeert dit enorm en reikt ieder jaar de Vrijwilligersprijzen uit.

De voordracht ronde 2016 voor de vrijwilligersprijs van Katwijk is van start gegaan. Wil jij iemand voordragen voor deze eer? Ken je iemand bij je vereniging/stichting die het verdient eens in het zonnetje te staan? Iemand die op de achtergrond bezig is, die veel tijd besteedt, een echte enthousiasteling? Draag deze vrijwilliger voor! Niet alleen vrijwilligers kunnen voorgedragen worden maar ook een organisatie, project een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief.

Waar let de jury op?
Een onafhankelijke jury zal de voordrachten bekijken en in elke categorie 3 nominaties bekend maken. Waar letten zij op? Er wordt onder meer gekeken naar de inzet, duur, diversiteit, het enthousiasme, verbinding. Voor zichzelf, voor de vereniging maar ook voor de Katwijkse samenleving.

Op 7 december – ‘Nationale Vrijwilligersdag’ – reikt wethouder Mostert de prijzen uit. Met deze prijzen zet hij inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreekt hij zijn waardering uit voor de vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Voordragen kan door het inzenden van het ingevulde voordrachtsformulier (te downloaden via www.welzijnskwartier.nl of op te halen bij Gemeente Katwijk en Welzijnskwartier).

Inzenden kan t/m 8 oktober via mail vip@welzijnskwartier.nl of door het formulier af te geven bij Welzijnskwartier Callaoweg 1, 2223 SA KATWIJK. Succes!

Comments

comments

DELEN