Door de vele afgelastingen van de laatste weken omdat Koning Winter zich roerde moeten er natuurlijk ook veel wedstrijden ingehaald worden. Omdat hiervoor niet genoeg zaterdagen beschikbaar zijn heeft de KNVB inmiddels de eerste doordeweekse inhaalwedstrijden vastgesteld.

De doordeweekse inhaalwedstrijd van FC Lisse tegen FC Rijnvogels in de 3e Divisie is opnieuw van datum veranderd. De match staat nu op de rol voor dinsdagavond 7 maart. Oorspronkelijk stond de wedstrijd gepland voor 2e Paasdag maar omdat FC Lisse dan drie keer in één week zou moeten spelen werd de wedstrijd verplaatst naar dinsdagavond 28 februari. Vervolgens bleek dat FC Rijnvogels als gevolg hiervan drie keer in één week zou moeten spelen. Na overleg tussen Rijnvogels-trainer Hein van Heek en zijn Lissese collega is besloten om uiteindelijk maar op 7 maart te gaan spelen. Nu spelen beide club’s drie keer in één week waardoor beide club’s hetzelfde nadeel hebben.

Quick Boys speelt wel op 28 februari, men komt dan in eigen huis in actie tegen ODIN ’59 om de vervallen wedstrijd van 12 februari in te halen, aanvang 20.15 uur.

RTV Katwijk Sport zal deze avond een extra uitzending beleggen tot 22.00 uur.

Comments

comments

DELEN