Agenten hielden zondag 12 februari omstreeks 10.30 uur op de Zwarteweg drie mannen aan die verdacht worden van een bedrijfsinbraak.

Agenten kregen zondag rond 10.30 uur een melding dat drie mannen mogelijk een inbraak hadden gepleegd in een pand aan de Zwarteweg. Toen agenten poolshoogte namen op het terrein zagen zij twee mannen bezig een auto uit te graven de derde man zat in het voertuig. Deze auto was gedeeltelijk weggezakt in de modder. Eerder in het weekend waren er ook al meldingen van inbraken bij de politie binnengekomen. Enkele buurtbewoners kwamen een kijkje nemen en herkende wat van hun gestolen goederen. Deze werden door agenten in het voertuig aangetroffen.

Drie mannen van 26, 31 en 32 jaar, allen zonder vaste woon- of verblijfplaats werden aangehouden op verdenking van één of meerdere inbraken. Zij werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Vermoedelijk had het drietal het voertuig gebruikt bij een inbraak de avond ervoor, maar kregen ze de auto niet meer los nadat deze in de modder was weggezakt. Toen zij de auto op zondag alsnog wilde meenemen werden zij in de kraag gevat. Oplettende buurtbewoners hadden het opvallende gedrag bij de politie gemeld.

Comments

comments

DELEN