De politie heeft drie minderjarige jongens aangehouden voor een straatroof op vrijdag 17 februari onder de brug van de N206.

Het gebeurde vrijdagavond 17 februari op het Biltpad, onder de brug van de N206. Dit is het verlengde van de Zeilmakerstraat bij de Albert Heijn in ’t Heen.

Twee fietsers werden onder de brug aangesproken door een jongen die daar stond. De jongen trok één van de fietsers van zijn tweewieler waarna er nog twee andere mannen vanuit de bosjes verschenen. Alle drie de jongens begonnen de fietser hard op het gezicht te slaan en schoppen tot hij zijn portemonnee afgaf. De andere fietser kon niets tegen de agressieve jongens doen en vluchtte voor zijn eigen veiligheid. Toen de drie jongens de portemonnee hadden, vluchtten zij rennend naar boven, over het fietspad langs de N206 in de richting van de Zeeweg.

Mede dankzij tips heeft de politie nu de drie verdachten kunnen aanhouden. Ze zijn door agenten verhoord en voorgeleid aan de rechter commissaris. De jongens zijn voor 14 dagen in bewaring gesteld

Comments

comments

DELEN