KATWIJK – Op dinsdag 10 oktober organiseerden gemeente Katwijk, het Welzijnskwartier en Katwijk Marketing de allereerste bijeenkomst van het Kunst en Cultuur Platform. De groep deelnemers was groot; zij vormden een mooie vertegenwoordiging van culturele organisaties uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. De aanwezigen waren enthousiast over de oprichting van het platform en tevreden over invulling van de avond.

Opening door Jacco Knape
De bijeenkomst, die plaatsvond in het Dorpskantoor De Burgt in Rijnsburg, werd geopend door wethouder Jacco Knape. Hij ging in op de achtergrond en doelstellingen van het platform. Hierna volgde een drietal korte presentaties over de aandachtsgebieden van gemeente Katwijk, het Welzijnskwartier en Katwijk Marketing en de rol die zij vervullen met betrekking tot kunst en cultuur in Katwijk. Tot slot werd de deelnemers gevraagd welke vervolgstappen zij zelf zien voor het platform.

Positieve respons aanwezigen
Piet de Vries van Katwijk Marketing is tevreden over de start van het platform: “De deelnemers reageerden positief, we zijn tevreden over de inhoud, maar vooral de sfeer van de avond. We zien volop mogelijkheden voor de toekomst!” De deelnemers waardeerden vooral dat de verschillende organisaties die betrokken zijn bij het kunst en cultuuraanbod in Katwijk de kans kregen elkaar persoonlijk te ontmoeten. Ook biedt het platform de mogelijkheid om duidelijkheid te scheppen binnen het totale culturele aanbod in de gemeente. De aanwezigen dachten actief mee over een mogelijk vervolg van het platform.

Netwerken
Na de presentaties was er mogelijkheid om contact te leggen met de andere aanwezigen. Er werd nagepraat over de avond en er werd samen naar de toekomst gekeken. De deelnemers konden tevens vragen stellen aan de vertegenwoordigers van de gemeente, het Welzijnskwartier en Katwijk Marketing. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt!

Ook aansluiten bij het Kunst en Cultuur Platform? Dat kan! Aanmelden via Katwijk Marketing: info@katwijkmarketing.nl of (071) 303 07 07.

Comments

comments

DELEN