Zoals wellicht bekend is in de gemeente Katwijk een Vrijwilligers Informatie Punt actief onder
de naam Vip Katwijk. Daarnaast beschikken we in de gemeente Katwijk over een Steunpunt
Mantelzorg en Steunpunt Medelanders.

Vip Katwijk en de beide Steunpunten behoren sinds 1 januari 2014 officieel tot onze de welzijnsorganisatie Welzijnskwartier.

Het blijkt dat veel van de cliënten van Welzijnskwartier veronderstellen dat Vip Katwijk en de beide Steunpunten nog steeds afzonderlijke organisaties zijn. In de praktijk leidt dit nogal eens tot misverstanden. Er is daarom gekozen voor nieuwe namen die duidelijker maken dat Vip Katwijk en de beide Steunpunten bij de organisatie Welzijnskwartier horen:
• Steunpunt Medelanders wordt: Welzijnskwartier Medelanders
• Steunpunt Mantelzorg krv wordt: Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning
• Vip Katwijk wordt: Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt

Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning en Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt zijn
op dit moment gehuisvest in de Hofstraat 13d te Rijnsburg. Half november zullen zij gaan verhuizen naar Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk. Het telefoonnummer wordt dan: 071-40 33323. Het e-mailadres blijft ongewijzigd. In Huize Callao zijn ook de medewerkers Welzijnskwartier Medelanders gehuisvest.

Woensdag 28 oktober wordt om 13.30 uur door wethouder Mostert het officiële startsein gegeven van het wekelijkse spreekuur in de bibliotheek Hoornes Rijnsoever in Katwijk. Iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk of hier vragen over heeft kan langs komen.

Comments

comments

DELEN