Aankomende vrijdag is het dan eindelijk zover: de eerste DURF-bijeenkomst op de Callaoweg 1! Het wordt een avond waarop wij jullie graag willen informeren over wat DURF het afgelopen jaar gedaan heeft en waar we samen vooruit kunnen blikken op komend jaar. Wat kunt u van ons verwachten? Waar gaan we als Katwijk heen? Waar liggen voor ons kansen? Heeft u nog tips voor ons? Wij vinden het zeer van belang om ook uw op- of aanmerkingen te horen over ons gemeenteraadswerk. Deze aanvullingen kunnen wij dan meenemen in het tweede deel van het jaar.

Ook zullen er diverse sprekers aanwezig zijn die vertellen over actuele thema’s die ook voor ons van belang zijn. Allereerst komt er een vertegenwoordiger spreken over de plannen van het RijnPark Katwijk voor de Kwakelwei en de realisering van een stadspark. De laatste maanden is hier in het kader van het nieuwe Groenbeleidsplan veelvuldig over gesproken. Daarnaast zal oud-wethouder Daan Binnendijk spreken over zijn ervaringen in de Katwijkse politiek en de uitdagingen die er zijn in regionaal verband.

Op het einde zal er ook genoeg tijd zijn om te borrelen, ideeën uit te wisselen en vragen te stellen over de Katwijkse politiek. De afgelopen weken zijn er verschillende belangrijke onderwerpen besproken in de gemeenteraad van Katwijk en het lijkt ons goed om juist nu ook daarover met u het gesprek aan te gaan. De komende bezuinigingen, energietransitie en de uitbouw van de partij zijn thema’s waarover wij het natuurlijk zullen hebben.

Komt allen, iedereen is welkom en we zien u graag vrijdag 28 juni (toegang is gratis)! De aanvang is om 19:30.

Zie ook: https://www.facebook.com/events/621232421690321/