KATWIJK – De kogel is door de kerk: DURF doet officieel mee met de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Katwijk. De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om een goed functionerende organisatie op touw te zetten en daarnaast is de afgelopen maanden met succes het traject doorlopen om ingeschreven te kunnen worden als partij.

Het opstellen van de statuten, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, betalen van de waarborgsommen en het opbouwen van een functionerende vereniging had aardig wat voeten in de grond, maar we kunnen met trots zeggen dat wij op 21 maart ook op de kieslijst zullen staan.

De komende weken zal de officiële website worden gelanceerd en zullen we ons verkiezingsprogramma publiceren. Het zal zich voornamelijk richten op de groepen mensen die volgens ons nog niet in voldoende mate worden vertegenwoordigd in de huidige raad. Op gebieden als democratisering, leefbaarheid, evenementenbeleid, huisvesting voor starters en de integratie van nieuwkomers valt voor ons nog een wereld te winnen.

Mocht u onze verrichtingen in de gaten willen houden dan kunt u ons volgen op: www.facebook.com/DURFKatwijk/.

Sonny Spek
DURF

Comments

comments

DELEN