Toen de commissie er ooit mee begon, kon het alleen maar dromen van een langdurig en jaarlijks terugkerend evenement. Maar nu, kan de huidige commissie met trost melden dat het dan zover is, de 20e editie van de KatwijkBinse Truckrun is een feit. Komt allen, op zaterdag 19 Augustus, langs de route staan om een ieder toe te juichen, te zwaaien en vooral ook zelf even genieten, want het is een fenomeen geworden.

Hoe het de afgelopen jaren zich zo heeft kunnen ontwikkelen? Dat is, denken we, het gevolg van werken met je hart, inzet en liefde. Zoeken naar mogelijkheden met een positieve instelling waardoor iedereen een goed gevoel beleefd. Genoeg veren nu… het gaat om het evenement: de deelnemers, chauffeurs en organisatie. De start en eindpunt is wederom vanaf het prachtige parkeer terrein van de Estec, welk zich een geweldige gastheer heeft getoond. Mooie plek om zo’n feestje te vieren.

Volgens goed gebruik laten we u weer de route zien:
13.20             Valkenburg
13.30             Katwijk aan den Rijn
13.45             Rijnsburg
13.55             Oegstgeest
14.10             Warmond
14.25             Sassenheim
14.50             Noordwijkerhout
15.20             Noordwijk Parallel boulevard
15.45             Katwijk gemeentehuis
15.55             Katwijk boulevard
16.05             Katwijk Hoornes ( richting ESA-ESTEC )      

Deze feestelijke file wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor Prolife Zorgverzekeringen samen met onze hoofdsponsor Accountantskantoor Brittenburg. Daarnaast ondersteunt natuurlijk studio Ronkes eveneens dit mooie evenement.

 

Comments

comments

DELEN