De parochiekernen Katwijk en Oegstgeest van de parochie H. Augustinus hadden een heleboel te vieren. Dat deden ze dan ook afgelopen zondag.

Negen vormelingen van de parochiekernen Katwijk en Oegstgeest van de parochie H. Augustinus stelden zichzelf in de gezinsviering zondag 2 oktober aan alle aanwezigen voor. Jonge mensen die met elkaar en de dierbaren om hen heen de weg op gaan naar het H. Vormsel. Een bewuste keuze waar ze ruimte voor maken in hun leven. In deze viering was het geloof dan ook het thema waarover gesproken, gebeden en gezongen werd.

Afscheid
Naast deze begroeting aan deze jongeren werd er ook afscheid genomen van vier vaste bezoekers aan de Katwijkse parochiekerk. Ze waren gehuisvest op het AZC aan de 1e Mientlaan, toen ook in gesprek gegaan met de koning bij diens bezoek enige tijd geleden, en vertrokken nu naar Leiden waar ze huisvesting kregen aangeboden om hun leven in Nederland verder te kunnen opstarten.

De Vrolijke Noot jubileert
Kinderkoor De Vrolijke Noot verzorgde met veel nieuwe jonge koorleden na de zomervakantie de muzikale ondersteuning bij deze gezinsviering. Zo hadden ze woensdagmiddag 21 september ook al muzikale metertjes gemaakt bij een optreden in het Sophieke Huis in Wassenaar. ,,Ik kan hier zo van genieten zoals die kinderen het ‘Avé Maria’ en ‘De kracht van Uw liefde’ meerstemmig zongen, kippenvelmomentjes echt waar! En ik ben er zeker bij hoor, vrijdag 18 november”, aldus een oudere parochiaan na afloop van deze viering. Die avond geeft dit kinderkoor in de Katwijkse parochiekerk om 19.30 uur een groot jubileumconcert om hun tienjarig jubileum muzikaal te vieren met alle aanwezigen. Om dus in uw agenda te noteren! Voor meer informatie, kijk op www.devrolijkenoot.be

gzv-3

gzv-2