Op woensdag 21 september a.s. organiseert het Welzijnskwartier mantelzorgondersteu-ning in nauwe samenwerking met Woonzorgcentrum De Wilbert de warme mantel XL. Een middag van ontmoeten, informatie en ontspanning voor mantelzorgers in de gemeente Katwijk. De middag wordt gehouden in de Serre van De Wilbert, Overrijn 7 te Katwijk. Inloop vanaf 13.30 uur. U wordt ontvangen met koffie of thee en een gastspreker. Vanaf 14.30 uur kunt u deelnemen aan workshops met een ontspannen of een informatief onderwerp. De bijeenkomst eindigt rond 15.45 uur met een drankje en een hapje. Aanmelden is verplicht en de toegang is gratis.
Mantelzorgers zorgen voor een naaste, meer dan 8 uur per week en langer dan drie maanden. Een zieke partner bijvoorbeeld, een kind met een beperking, een broer met een psychische aandoening, een buurvrouw die aan dementie lijdt. Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning wil voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken en helpen hen een handje op weg om de zorg vol te kunnen blijven houden.

Wilt u zich inschrijven voor de warme mantel XL, dan kunt u tot maandag 19 september bellen naar de frontoffice van het Welzijnskwartier telefoonnummer 071-4033323, digitaal via www.welzijnskwartier.nl/activiteiten of langskomen bij Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk aan Zee. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom!

Comments

comments

DELEN