Op woensdagochtend 24 mei a.s. organiseert Welzijnskwartier het eerste Wandelvoetbaltoernooi voor senioren op Sportpark de Krom bij VV Katwijk. De groep wandelvoetballers van Katwijk trainen wekelijks op woensdagmorgen en willen graag deze ervaring delen met andere 55 plussers uit de regio. Wandelvoetbal is een opkomende sport voor de ietwat oudere voetballer, die het dribbelen, passen en scoren zeker niet verleerd hebben en al (snel)wandelend voetballen. Een kleiner veld en kleinere doelen zorgen voor veel voetbalplezier. Fit blijven of worden en daarnaast vooral om de gezelligheid en de derde helft. Na afloop van het toernooi zijn er ook leuke prijzen te winnen met een loterij. Ontmoeten in een sportieve omgeving.

Woensdag 24 mei a.s. van 10.30-13.00 uur vindt het toernooi plaats op Sportpark de Krom. Om mee te kunnen doen, kunt u zich individueel of per groep (aantal) opgeven bij raymondlempers@welzijnskwartier.nl voor 20 mei ’17.  Natuurlijk is het ook leuk om te kijken en meer te weten te komen over wandelvoetbal.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Raymond Lempers (Sportparkmanager) of Saskia Koster (Sportbuurtcoach ouderen) saskiakoster@welzijnskwartier.nl. U kunt ook bellen: (071-4033323) of Raymond Lempers (06 57223160)

Comments

comments

DELEN