Welzijnskwartier Wijkwerk organiseert sinds 2014 iedere dinsdagavond om 18.00 uur een eettafel in Buurtcentrum de Schelp. Het doel van de eettafel is om mensen de gelegenheid te bieden aan een gezonde en verse maaltijd te laten deelnemen. De eettafel is laagdrempelig, iedereen is welkom en om iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te doen is de prijs laag gehouden. Voor slechts € 3,00 (kinderen van 4-12 jaar € 1,50) krijgt u een lekkere en volwaardige maaltijd.

De eettafel is geen horeca instelling, iedere deelnemer draagt zijn/haar steentje bij, dat kan zijn door te helpen met het klaarzetten van de tafels of met het opruimen na de maaltijd.

Iedere week wordt er door 2 of meer vrijwilligers gekookt, het menu is te vinden op facebookpagina  BuurtcentrumdeSchelpKatwijk. Elke laatste dinsdag van de maand wordt er gekookt door de vrouwen van medelanders en staat er een gerecht uit een ander land op het menu. Tijdens de eettafel staat ontmoeten en gezelligheid centraal, want wat is er fijner dan samen met anderen van een maaltijd te genieten.

Eettafel de Schelp is iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur.  Je kunt je inschrijven door je naam te noteren op de lijst in de Schelp, maar je kunt natuurlijk ook bellen naar 0718894461. Aanmelden kan op de maandag ervoor tot 12.00 uur.

Voor meer informatie over de eettafel kunt u contact opnemen met Margriet Rous, telefoon 071 8894461, email margrietrous@welzijnskwartier.nl