Na de eerste ronde van de Energy Battle staat gemeente Katwijk in de middenmoot en is de strijd in volle hevigheid losgebarsten. De eerste ronde van de battle is gevoerd door ambtenaren van de gemeente Katwijk. Vanaf 10 november heeft het team van de Oranjeschool het stokje overgenomen voor de tweede ronde in de strijd.

In oktober is voor de zesde keer de Klimaatverbond Energy Battle gestart. Gemeente Katwijk doet mee met drie teams, die de uitdaging aangaan om zoveel mogelijk energie te besparen. Aan de battle doen zo’n 20 gemeenten mee waaronder Lisse, Leiden en Noordwijk.

Nationale Warme truien dag
De energiebespaarwedstrijd wordt uiteindelijk afgesloten met een battle tussen inwoners van de deelnemende gemeentes. Voor de gemeente Katwijk gaat een team inwoners uit de Molenwijk in deze derde ronde de strijd aan. Op 10 februari 2017 wordt tijdens de Nationale Warme truien dag de uitslag bekend gemaakt. De uitslagen van de 3 groepen worden dan bij elkaar opgeteld waarna bekend is of we de andere gemeenten hebben verslagen!

Voor meer informatie, energiebesparende tips en de tussenstanden kijk op www.katwijk.nl/energybattle.

Comments

comments

DELEN