Ruim 50 vertegenwoordigers van verschillende lokale verenigingen waren aanwezig bij het zesde Evenementen Platform. Katwijk Marketing blikt terug op een geslaagde bijeenkomst. De grote groep deelnemers was een mooie mix van vertegenwoordigers van de gemeente en verenigingen. Bovendien waren de aanwezigen tevreden over de gewijzigde invulling van het programma.

Katwijk Marketing
Het platform kwam op maandagavond 7 november bijeen in de pas geopende ontmoetingsruimte ‘De Reedery’ aan de Prins Hendrikkade in Katwijk. Piet de Vries en Annemarie Guijt van Katwijk Marketing opende de avond met een korte presentatie. Aan de orde kwamen onder andere mooie cijfers over de prestaties van Katwijk en de stappen die zijn gezet om het KW! Label meer inhoud te geven. Ter afsluiting keken zij natuurlijk ook vooruit naar 2017.

Rode Loperbeleid Evenementen
Anders dan voorgaande bijeenkomsten was er een grotere rol weggelegd voor externe sprekers. Beleidsmedewerker Aysin Yavas-Aktas presenteerde de hoofdlijnen van het Rode Loperbeleid Evenementen van de gemeente Katwijk. Dit beleidsstuk heeft als doel om in kaart te brengen welke knelpunten organisatoren ervaren met betrekking tot de gemeentelijke dienstverlening. De aanwezigen kregen gelegenheid om input te leveren voor het verbetervoorstel dat Yavas-Aktas zal schrijven voor het College.

Bondige presentatie Trudy Kwik
Tot slot kreeg Trudy Kwik van KWIK Events & Relatiemarketing het woord. In haar presentatie deelde zij ervaringen vanuit de commerciële evenementenbranche. Hieruit konden de aanwezige vrijwilligers zelf een vertaling maken naar hun eigen organisatie.

Positieve reacties deelnemers
Piet de Vries van Katwijk Marketing is tevreden. “Uit de evaluatie van Katwijk Marketing bleek dat de deelnemers van het Evenementen Platform meer behoefte hadden aan inhoudelijke info over evenementenorganisatie. Dat lijkt te zijn gelukt!”.
Enkele eerste reacties van de deelnemers waren “volgende keer weer”, “super” en “heel informatief!”. Er was lof voor de informele vorm van presenteren en de inzet van externe sprekers. Ook de unieke locatie werd erg gewaardeerd.

Netwerken
Na het formele gedeelte van de avond gaf Léon Guijt een rondleiding door het nieuwe DSV gebouw. Ook was er de gelegenheid om te netwerken. De aanwezigen konden met elkaar napraten of medewerkers van de gemeente en Katwijk Marketing aanspreken. Hier werd dan ook flink gebruik van gemaakt. Ook aansluiten bij het Evenementen Platform? Dat kan. Aanmelden kan bij Annemarie Guijt van Katwijk Marketing, (071) 303 07 07.

Comments

comments

DELEN