In verband met de grote belangstelling organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt op donderdagavond 15 maart een extra bijeenkomst over Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Op 25 mei 2018 is de AVG van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen bewaren. Dus ook voor het vrijwilligerswerk.

Wat betekent deze wet voor het vrijwilligerswerk? Organisaties hebben vaak bestanden of mappen met persoonsgegevens van leden of deelnemers.

Er wordt van organisaties verwacht dat er alles aan gedaan wordt om persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Medewerkers van de gemeente Katwijk zullen u uit de doeken doen  waar u rekening mee moet houden en hoe uw organisatie AVG-bestendig kan worden.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Voorhof, Vliet Noordzijde 36 in Rijnsburg. Het programma start om 20.00 uur, vanaf 19.45 gaat de deur open.

Wilt u komen? U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 5 maart via mail: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch via: 071 – 40 33323.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Comments

comments

DELEN