Mooi weer, nieuwe programmaonderdelen en blije gezichten: de fancy fair van De Wilbert die afgelopen zaterdag plaatsvond kan de boeken in als uitermate geslaagd.

Terwijl kinderen op de foto gingen met Prinses Elsa, of deelnamen aan een Pokémonjacht, waagden de ouders een gokje of ontspanden met een drankje in de riante binnentuin. ‘Ik denk dat we voor één dag het grootste terras van Katwijk hadden’, zegt Patrick Ravensbergen, voorzitter van fancy fair organisator SRAW. ‘Het zag er in ieder geval geweldig uit! Vooral de barbecuestand was een hit! Die houden we er in!’

Mooie opbrengst
Na een hele dag loten, ijsjes, curiosa en poffertjes aan de man te hebben gebracht, mocht Ravensbergen een winst van 15.356 euro bekendmaken. ‘Wéér ruim duizend euro meer dan vorig jaar. Het is ongekend! Van dat bedrag kunnen en gaan we hele mooie dingen voor onze bewoners doen!’ Met de trekking van de loterij, met als hoofdprijs een scooter van 1800 euro, werd de fancy fair om half vier traditioneel afgesloten. Dieuwertje de Mol – Parlevliet bleek de gelukkige eigenaresse van lotnummer 02962.

De volledige uitslag van de loterij vindt u op www.marente.nl en bij de receptie in De Wilbert.

Fancy Fair De Wilbert Katwijk 27-08-2016
Fancy Fair De Wilbert Katwijk 27-08-2016