KATWIJK – Alhoewel het schoolgebouw al langer in gebruik is, bestaat de Farèlschool dit jaar 50 jaar. In 1967 startte de Farèlschool aan de Koninginneweg. Op vrijdag 8 september vieren de kinderen en de leerkrachten feest!

De hele dag zal in het teken staan van ‘50 jaar’. Elke groep gaat deelnemen aan een bijzondere workshop en staat daarnaast ‘creatief’ stil bij het jubileum. De kinderen volgen inspirerende workshops als dansen, air drumming, makey makey (fröbelen met computers) en 3Dpen tekenen. Het belooft een spannende dag te worden! Om 15.00 uur laten de kinderen hun kunsten zien aan hun ouders.

Groen(er) schoolplein
Achter de school bouwt Van Rhijn Bouw appartementen. De muur van het schoolplein moest hiervoor vervangen worden. De Farèlschool wil graag een groen(er) schoolplein en vroeg de aannemer om een kokoswand met groene beplanting. Een eerste stap in de richting van een groen(er) schoolplein! De Farèlschool is dan ook vereerd met een bezoek van wethouder Knape tijdens de festiviteiten, die zich inzet voor groen en duurzaamheid.

Comments

comments

DELEN